Klantbeoordeling

Leevi Health GmbH

Hoe we Leevi Health GmbHhebben geholpen met hun merch-project.

Eylül Yesilyurt

Human Resources Generalist

at Leevi Health GmbH

"Het was een geweldige ervaring om samen te werken met Monday Merch. De kwaliteit van de producten is geweldig. Paulina was heel ondersteunend gedurende het proces, en ze heeft onze merch zo snel mogelijk gemaakt. We kunnen het alleen maar aanraden!"

"Het was een geweldige ervaring om samen te werken met Monday Merch. De kwaliteit van de producten is geweldig. Paulina was heel ondersteunend gedurende het proces, en ze heeft onze merch zo snel mogelijk gemaakt. We kunnen het alleen maar aanraden!"

Meer Reviews

Sindri Már Hannesson

Marketing Director

14 feb. 2024

Super professioneel, deskundig en behulpzaam. Heb nu met hen aan een paar projecten gewerkt - al met al een geweldig merch platform. Zeer aan te bevelen!

Marie-Anne de Bejarry

Global Marketing & Communication Manager

14 feb. 2024

Zeer aanpasbaar, op zoek naar oplossingen, snelle service en resultaten van hoge kwaliteit, in Europa.

Tyra Lopes

Office Manager

13 feb. 2024

Blij om mijn positieve ervaring te delen met Monday Merch. We waren blij met de snelle levering, kwaliteit van merch en de geweldige hulp van Natalia. Ik kijk ernaar uit om weer bij hen te bestellen!

Keren Frydman

Head of Creative & Brand Design

11 feb. 2024

Ik had een geweldige ervaring met het 'Monday Merch' team. De producten kwamen precies op tijd aan. Ze hebben een geweldige service!

Jasmine Sutton

Managing Director

10 feb. 2024

Uitstekende kwaliteit t-shirts, truien & petten. Het hele team is er dol op. Geweldige ervaring om samen te werken met Yael, die ook hielp met het aanpassen van het ontwerp terwijl we weg waren tijdens de kerstvakantie!

Alex Miropolski

Founder & CEO

8 feb. 2024

Geweldige Service Ervaring

Emma Williams

Brand Lead

31 jan. 2024

Veel geweldige items om uit te kiezen, en vriendelijke service.

Eylül Yesilyurt

Human Resources Generalist

30 jan. 2024

Het was een geweldige ervaring om samen te werken met Monday Merch. De kwaliteit van de producten is geweldig. Paulina was heel ondersteunend gedurende het proces, en ze heeft onze merch zo snel mogelijk gemaakt. We kunnen het alleen maar aanraden!

Bernadette Allen

President

25 jan. 2024

Zeer positieve ervaring, snel, efficiënt en erg vriendelijk en meegaand. Zeer aan te bevelen.

Veronika Vosmikova

VP Global Delivery

26 jan. 2024

I'm thrilled to share my positive experience with the provider from whom we purchased merchandise, as well as commend our dedicated account manager, Paulina P.. The products we received were nothing short of amazing, with very good quality. Not only did the delivery arrive promptly, but it even exceeded the expected timeline. Navigating the website was a breeze, thanks to its user-friendly interface. The provider's commitment to top-notch customer care was evident in the excellent quality of service we received. A special note of appreciation goes to our account manager, Paulina. Paulina consistently demonstrated a high level of professionalism and was always readily available to address our queries and concerns. What truly stood out was Paulina's exceptional effort in facilitating an urgent delivery, despite our order experiencing delays. Her dedication and efficiency played a pivotal role in ensuring the success of our project. Overall, we are extremely satisfied with both the products and the outstanding service provided by Paulina and the entire team. I highly recommend their services.

Felix Bowerman

Director

23 jan. 2024

Ik heb hele goede service gehad van Yael die heel responsief is geweest. Ze hebben me op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, van ontwerp tot aan de levering van de items. We zijn erg blij met alles wat we hebben ontvangen, wat van hoge kwaliteit is

Michael Saifoudine

Founder

16 jan. 2024

Geweldige ondersteuning van Yael. Kwaliteit merch voor mijn bureau KLIMB. Ik raad het ten zeerste aan 💯💯💯

Ivana Divić

Head Of Customer Experience

15 jan. 2024

The entire purchasing process was amazing and well-structured. First, I selected the product I wanted to order and had a few open questions. I scheduled a call with the Merch Consultant, Natalia Gonzalez-Ortiz. The 15-minute call was quick, during which I received all the answers and she described the entire purchase process. She was incredibly responsive, easy to talk to, and more than helpful. She replied to all 30 of my messages as soon as possible, providing precise solutions. She even messaged me after the payment because I was short on time and needed to receive my merchandise promptly. She kept me updated at every step of the way, and I am so impressed with the amazing support she provided. Thank you!

Margaret Casey

Workplace Experience Manager

12 jan. 2024

I recently worked with Connor to organize some company branded swag hampers for remote employees. From initial email it was a complete pleasure to deal with Connor as nothing was an issue and the process from order to delivery of hampers was smooth and hassle free considering i am based overseas. I would highly recommend this company and employee and looking forward to working with Connor again. Margaret Electronic Arts Ireland Ltd.

Deborah Derycke

Managementassistent

6 jan. 2024

Geweldige service, coole en hoogwaardige producten! Zeer aan te bevelen!

Denise Cutajar

Hoofd van HR

5 jan. 2024

We hebben Monday Merch meer dan eens gebruikt om cadeaus te versturen naar ons team dat internationaal verspreid is (binnen en buiten Europa) en hun service is TOP! Zeer professioneel, geduldig met onze wijzigingen en verzoeken en leveren op tijd. Ik raad dit bedrijf aan elke werkgever aan die welkomstpakketten of cadeaus naar hun team wil sturen. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Nemanja Aleksic

Head of Creative

1 jan. 2024

Onze aanbeveling voor Monday Merch - Communicatie, productie en levering op zo'n korte termijn was indrukwekkend, ondanks het feit dat we contact met ze opnamen tijdens het hoogtepunt van een druk seizoen.

Vera Solevska

Junior Graphic Designer

20 dec. 2023

We hebben voor ons kantoor branded rugzakken besteld van Monday Merch, en de ervaring die we hadden was erg positief: van productkwaliteit tot uitzonderlijke en soepele ondersteuning gedurende het hele proces!

Sara Petizzi

Event Coordinator

18 dec. 2023

Very helpful, and professional! We've discussed, processed and got the order delivered in a timely manner and the quality is great!

Marijana Kristo

Executive Assistant

13 dec. 2023

Snelle afhandeling voor een spoedbestelling. Ontvangen producten zagen er prachtig uit en maakten ons evenement bijzonder. Gedurende het hele proces geweldige communicatie met het team. Zou het aanbevelen!

Jekaterina Miezite

Full Stack Developer

11 dec. 2023

Bedrijfsmerch besteld van Monday Merch. Zeer eenvoudig bestelproces, geweldige communicatie en snelle levering. Aanbevolen!

Ruth Whitehouse

Senior Community Manager

7 dec. 2023

Moest een bestelling plaatsen met een zeer strakke deadline en het team was heel attent op onze behoeften - stuurde heel snel mock-up ontwerpen en had de bestelling binnen de deadline bij ons. Geweldige producten, geweldige klantenservice!

Jonas Menesklou

CEO and Co-Founder

6 dec. 2023

Geweldige spullen en ondersteuning

Ramona Szilveszter

Business Consultant

30 nov. 2023

I am delighted to share my positive experience with Monday Merch, and I couldn't be more pleased with the outstanding service and high-quality products they offer. From the moment I explored their website, the user-friendly interface made my shopping experience seamless. The range and quality of merchandise available exceeded my expectations, and I was particularly impressed with the attention to detail in the products received. I must highlight the exceptional customer service provided by Paulina. Her dedication to ensuring customer satisfaction was evident throughout our interaction. Paulina's helpful and customer-oriented approach made the entire process enjoyable and stress-free. I wholeheartedly recommend Monday Merch to anyone seeking top-notch products and excellent service. Their commitment to customer satisfaction, coupled with a diverse and high-quality product range, sets them apart in the industry. Kudos to the entire team, and special thanks to Paulina for making my experience memorable. I look forward to future purchases with confidence!

Jessica Anhalt

Executive Assistant

29 nov. 2023

Geweldige producten en snelle levering! :)

Maja Tepeh

Senior Brand Manager

28 nov. 2023

Geweldige klantenservice en geleverd zoals beloofd. Zal zeker weer bestellen, onze klanten waren verrukt van de goodie bags.

Josefin Lindelöw

Marketing & Communications

27 nov. 2023

Erg tevreden met zowel de service als de producten!! Snel, servicegericht en goede kwaliteit!!

Kasha Shillington

Director - Europe

24 nov. 2023

Bedankt Monday Merch - we hadden een geweldige ervaring met jullie bedrijf (wat helaas tegenwoordig te zeldzaam is!). We hadden met spoed 1000 branded merch van hoge kwaliteit nodig voor een budget en nadat we 's avonds om een offerte vroegen, was ik verrast de volgende ochtend al een persoonlijk telefoontje van Marlene - Merch Consultant, te ontvangen. We wilden naar een aantal opties kijken en we waren verbaasd over hoe vriendelijk, simpel en snel Marlene reageerde op alles. Alles was echt naadloos en van hoge kwaliteit... en kwam zelfs VÓÓR onze deadline aan! We zullen zeker weer gebruikmaken van Monday Merch. Marlene maakte onze ervaring zo makkelijk - ze beantwoordde al onze vragen met prompte en vooruitdenkende reacties. Monday Merch levert duidelijk hun klantenbelofte door heel snel te reageren op vragen met een toegewijde manager. Over het algemeen wisselen we van leveranciers of zoeken we andere oplossingen omdat het koopproces zo moeilijk wordt gemaakt, gebrek aan functionaliteit heeft of je tijd verliest om je situatie uit te leggen aan weer een andere manager aan de telefoon. Monday Merch heeft het concept van 'klantenservice' duidelijk begrepen en een bedrijf opgericht dat levert. Dus enorme kudos voor Monday Merch – ik kan jullie (en Marlene :)) niet genoeg aanbevelen. CocoCoast en andere merken die we ondersteunen zullen zeker in de nabije toekomst weer bestellen

Damien Sweeney

Senior Marketing Manager

23 nov. 2023

Samengewerkt met Connor met het bestellen van merch voor een conferentie. Het proces was heel soepel en makkelijk, de merch was van topkwaliteit en ze hebben een hoop duurzame opties. Zou het zeer aanbevelen.

Isidora Nikolic

Communications and Brand Specialist

23 nov. 2023

We hadden een fantastische ervaring met het samenwerken met Monday Merch. Vanaf het begin was onze communicatie naadloos en elk detail dat we bespraken werd met precisie uitgevoerd. Het niveau van de service was uitzonderlijk en het hele proces verliep soepel. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen!

Leon Buijsman

Managing Director

22 nov. 2023

Goede service, goede producten.

Ariadna Romans

21 nov. 2023

Het was heel leuk en makkelijk om samen te werken met Monday Merch, en de duurzaamheid van hun gerecyclede canvas is een erg sterk punt om voor hen te kiezen :)

Yessica Mans

Visual Designer

17 nov. 2023

Geweldige service, snelle reacties, goede kwaliteit van de producten!

Lisa Speidel

Marketing Management

13 nov. 2023

Heel leuk welkomstpakket. Super communicatie. Alle wensen worden hier vervuld! Ik kan het alleen maar aanbevelen. De verzending naar Duitsland verliep ook perfect

Jacqueline Mcintyre

Office Manager

13 nov. 2023

Een geweldige ervaring om met Connor te werken. Hun aftersales service is net zo uitstekend als hun presales service. Ik zou Monday Merch van harte aanbevelen! Bedankt voor alles, Connor.

Daan Westerhuis

Internationale Marketing Leider

11 nov. 2023

Goede producten, geweldige service, snelle afhandeling. Ik raad aan om met Monday Merch te werken!

Anders Reeves

Founder

10 nov. 2023

Geweldige producten, uitstekende klantenondersteuning en betrouwbare levertijden. Aanbevolen.

Elena Gandini

Projectmanager

3 nov. 2023

Uitstekende kwaliteit en uitmuntende service door Natalia :)

Anne-Laure Maladira

Zelfstandige Ondernemer

29 okt. 2023

Professionele service en de mensen zijn erg aardig om mee te werken! Ik heb t-shirts, petten, flessen besteld - de kwaliteit is erg goed en niet te duur ik raad aan ;-)

Viktoria Weber

Brand Strategy

28 okt. 2023

Geweldige klantenservice en verbazingwekkende producten van hoge kwaliteit. Zal opnieuw bestellen.

Daniel Bender

27 okt. 2023

Niet zo goedkoop vergeleken met de "grote jongens", maar totaal de moeite waard! Uitstekende service en veel betere processen.

David Hansson

Financieel Directeur

23 okt. 2023

Geweldige service en goede kwaliteit van de goederen!

Rianna Jary

Business Operations Manager

18 okt. 2023

Geweldig en breed assortiment van producten die redelijk geprijsd zijn! De meerderheid van de producten is gemaakt van gerecyclede en/of volledig natuurlijke materialen en kan na gebruik worden gerecycled. De klantenservice was ook geweldig!

Robert Moors

Client Executive

17 okt. 2023

Heel fijn bedrijf om mee samen te werken; denkt met je mee en regelt een soepele levering van de bestelde producten. De producten die ik tot nu toe bij hen besteld heb, waren van zeer goede kwaliteit en voldeden volledig aan de verwachtingen.

Rebecca Serra

EA & Studio Manager

11 okt. 2023

Werken met Connor bij Monday Merch heeft mijn verwachtingen van merch ver overtroffen! Het proces was gestroomlijnd, snel en transparant, ik vond het geweldig dat alles kant-en-klaar en zonder gedoe geleverd werd voor onze bedrijfsuitje zodat ik niet als een gek rondliep om alles te pakken. De items die we hebben gekozen waren van geweldige kwaliteit en vielen enorm in de smaak bij ons team. Ik zou jullie zo weer gebruiken! Bedankt!

Michael Bonenkamp

Operational Director

5 okt. 2023

Hoge kwaliteit merch. Geweldig voor je dagelijkse cappuccino.

Syed Fazle Rahman

Co-Founder & CEO

4 okt. 2023

We vonden de kwaliteit van de merch geweldig.

John Faulkner-Willcocks

Co-Founder

2 okt. 2023

Geweldige klantenservice en goede kwaliteit producten. Zou het aanraden.

Hugo Saintot

Sales Development Representative

30 sep. 2023

I placed an order 15 days before my corporate event and came across an ultra-responsive person. Yael demonstrated unparalleled professionalism. She was able to meet my expectations and meet tight deadlines. Communication was smooth and fast! The products, for their part, are of very good quality, I ordered 10 different references, and all of them are qualitative. This allowed me to make my gift bags for the 20th anniversary of my company, everyone left with a smile on their face and their gifts made in MondayMerch in hand!

Stef de Krieger

Sales

30 sep. 2023

Leuke website en goede service. Ik had snel een spoedbestelling nodig en Marlene heeft me enorm geholpen!

Vittoria Petronelli

Human Resources Associate

26 sep. 2023

Geweldige service!

Anthony Johnson

Manager

21 sep. 2023

Fantastische merch verkoper, vooral voor grote evenementen/conferenties. De laptop hoesjes die we kochten als een weggevertje voor de conferentie werden aangepast op bestelling, en waren van hoge kwaliteit qua materiaal en uitstraling. Hun bestel- en betaalproces was snel en efficiënt, en flexibel om zelfs onze complexe bedrijfsfactureringsprocessen te accommoderen.

Antonia Strohschen

Vicepresident

21 sep. 2023

Geweldige klantenservice en product!

William Barberet

Retail & Operations Manager

19 sep. 2023

Snel, efficiënt en goede klantenservice!

Lea Dörr

13 sep. 2023

Goede producten, nog betere klantenservice!

Danii Bedoya

Marketing Specialist

12 sep. 2023

Geweldige service!!!

Franco Sanchez

Business Development Manager

9 sep. 2023

We zijn echt blij met onze nieuwe hoodies van Monday Merch. Bedankt voor het goede werk

Eva-Maria Amelin

6 sep. 2023

Very fast and smooth communication & wide range of great quality products. All of our company's merch is from Monday Merch and the feedback has been great. Special thanks to merch consultant Natalia, who is really helpful for providing us the right merch for our company. Even if there have been small miscommunications - everything is solved right away from their side!

Michael Ritter

Management & Zakelijke Ontwikkeling Consulting

11 aug. 2023

Great products and great service!

Daan Kloppenberg