Klantbeoordeling

JustDice GmbH

Hoe we JustDice GmbHhebben geholpen met hun merch-project.

Gareth Tait

Marketing Specialist

at JustDice GmbH

"Monday Merch was makkelijk in gebruik, vriendelijke klantenservice, eerlijke prijs voor goede kwaliteit producten, en alles kwam snel."

"Monday Merch was makkelijk in gebruik, vriendelijke klantenservice, eerlijke prijs voor goede kwaliteit producten, en alles kwam snel."

Meer Reviews

Ellis Piva

Bedrijfsmanager

1 mei 2024

Geweldige swag items en personalisatie opties! Ook, uiterst professionele service. Zal zeker weer bestellen!

Marie Baranes

Hoofd Ontwerp

1 mei 2024

Geweldige klantenservice; snelle en behulpzame reacties. De merch werd op tijd geleverd en de kwaliteit is precies zoals omschreven! Ons bedrijf is erg blij met de merch :)

Julia Franco

Marketing Specialist

30 apr. 2024

Ik was erg onder de indruk van de klantenservice bij Monday Merch. Connor, de persoon die ons toegewezen was, reageerde altijd snel op al mijn duizend verzoeken en deed echt zijn best om de merch er precies zo uit te laten zien zoals we voor ogen hadden. Bedankt voor al je inzet en steun. We zijn erg blij met hoe de merch eruit is gekomen. Het allerbeste, Julia

Hannah Knight

Human Resources Manager

30 apr. 2024

Erg transparante prijzen, geweldige kwaliteitsproducten met een enorme variëteit om uit te kiezen, en een super behulpzaam & communicatief team.

David Roll

Retail & Commerce Oplossingsmanager

29 apr. 2024

Geweldig assortiment en klantenservice. Fantastische communicatie gedurende het hele proces en zou het aanbevelen.

Maja Sanchez

Marketing Manager

28 apr. 2024

Geweldige service en zeer snelle levering! Echt blij met de merch die we hebben besteld. De kwaliteit is uitstekend!

Sarah weyman

Directeur, Partnerschapstransformatie EMEA COE

21 apr. 2024

Geweldige service en snelle levering, echt blij met de kwaliteit van de producten en de waarde.

Maxence Millieret

Social Media Directeur

12 apr. 2024

Geweldige producten en geweldige service! Het was een genoegen om met Yael samen te werken!

Oscar Noel Fitzpatrick

Logistiek Medewerker

26 mrt. 2024

Het hele team van Monday Merch heeft uitzonderlijke service geboden tijdens onze samenwerking en heeft levendige merch geproduceerd, van pennen tot notitieboekjes, pins tot sleutelhangers. Het team toonde opmerkelijke flexibiliteit bij het wijzigen van verzendlocaties om aan onze specifieke behoeften te voldoen, wat zorgde voor een naadloze ervaring in verschillende regio's. De kwaliteit van de ontvangen items overtrof onze verwachtingen, we verwachten snel te moeten bijbestellen omdat ze vrij populaire items zullen zijn. Over het algemeen heeft het Monday Merch-team ons diep onder de indruk gemaakt met hun professionaliteit, toewijding aan kwaliteit en vriendelijke benadering. We raden hen ten zeerste aan bij iedereen die op zoek is naar kleurrijke en hoogwaardige merch, ondersteund door uitstekende communicatie en flexibiliteit!

Georg Karigl

Belastingadviseur - carrièrekandidaat

22 mrt. 2024

We zijn erg tevreden met de onboarding boxen, ze zijn echt geweldig uitgekomen! dank aan het Monday Merch team, die het hele proces heel makkelijk hebben gemaakt. De ontwerpen waren bijna perfect bij de eerste poging en we vonden de manier waarop Monday Merch ons hierbij ondersteunde echt leuk. De service was echt geweldig en ik kreeg altijd heel snel antwoorden op mijn vragen (speciale dank aan Paulina Pirc!). De producten zijn echt van hoge kwaliteit en maken een goede indruk. 10/10 aanbevolen!

Gisella Perlingieri

Wereldwijde Strategie & Operaties

21 mrt. 2024

Ik heb onlangs samengewerkt met Monday Merch voor custom merch voor een bedrijfsevenement van ~50 ppl. Hun service was onberispelijk, met aandachtige klantenzorg en het leveren van producten van hoge kwaliteit op tijd (+ het aanbieden van verschillende opties voor producten en ontwerp!). Ik raad ze ten zeerste aan voor hun professionalisme en top-notch merchandise!

Kateryna Kyrychenko

Evenementenmanager

14 mrt. 2024

Echte professionals werken hier. Ik heb altijd snel een reactie en uitstekende service ontvangen. De productkwaliteit is onberispelijk. Speciale dank aan Manager Connor, het was een genoegen om met je te werken.

Johanna Feimanis

Evenementenmanager

7 mrt. 2024

Grote selectie van producten, super vriendelijk en responsief en ze zijn eager om te helpen met verzoeken. De persoonlijke hulp die ik ontving was zeker een groot pluspunt. Grote shoutout naar Connor voor het helpen met onze bestelling!

Felippe Nardi

Oprichter

7 mrt. 2024

Ik heb onlangs het genoegen gehad om samen te werken met Monday Merch voor onze merch behoeften, en ik moet zeggen, de ervaring was ronduit fantastisch. Vanaf het begin waren Connor en zijn team ongelooflijk ondersteunend, waardoor wat leek op een ontmoedigende taak volledig beheersbaar werd. Hun toewijding om het proces van het beheren van merch te vergemakkelijken, bleek bij elke stap. Monday Merch leverde niet alleen uitzonderlijke ontwerpen die in lijn waren met onze visie, maar zorgde er ook voor dat alle producten van topkwaliteit waren. Het team voldeed met gemak aan onze projectdeadlines, wat hun professionaliteit en toewijding aan hun klanten toonde. Het hele proces verliep naadloos, dankzij hun uitstekende service en ondersteuning. Kiezen voor Monday Merch is een van de beste beslissingen geweest voor ons bedrijf. Hun dienstverlening heeft ons niet alleen geholpen bij het krijgen van onze gewenste merch, maar heeft ook een significante rol gespeeld in het versterken van de aanwezigheid van ons merk. Ik beveel Monday Merch van harte aan aan elk bedrijf dat op zoek is naar hoogwaardige, zorgeloze merchandise oplossingen. Een grote dank aan Connor en het hele team voor hun fantastische werk!

Yvonne Kruiswijk

Evenementenmanager

6 mrt. 2024

Perfecte service, snelle levering en geweldige communicatie.

Jolanda Schmidt

Financieel Administratief Medewerkster

6 mrt. 2024

We zijn erg tevreden met de levering van de kerstcadeaus. Het werd snel en mooi verpakt geleverd!

Marina Miller

Communicatiemanager

22 feb. 2024

We hadden een project met een hoge volume en snelle oplevertijd - en ze hebben volledig geleverd met goede kwaliteit en redelijke prijzen! De vertegenwoordiger waarmee we gekoppeld waren was bij elke stap aanwezig, informatief en vriendelijk.

Nathalia Rincon

Verkoopdirecteur

20 feb. 2024

Ik beveel Monday Merch ten zeerste aan, erg goede en gepersonaliseerde service. Snelle reactie en opvolging van leveringen, ook goede producten!

Sindri Már Hannesson

Marketing Director

14 feb. 2024

Super professioneel, deskundig en behulpzaam. Heb nu met hen aan een paar projecten gewerkt - al met al een geweldig merch platform. Zeer aan te bevelen!

Marie-Anne de Bejarry

Global Marketing & Communication Manager

14 feb. 2024

Zeer aanpasbaar, op zoek naar oplossingen, snelle service en resultaten van hoge kwaliteit, in Europa.

Tyra Lopes

Office Manager

13 feb. 2024

Blij om mijn positieve ervaring te delen met Monday Merch. We waren blij met de snelle levering, kwaliteit van merch en de geweldige hulp van Natalia. Ik kijk ernaar uit om weer bij hen te bestellen!

Keren Frydman

Head of Creative & Brand Design

11 feb. 2024

Ik had een geweldige ervaring met het 'Monday Merch' team. De producten kwamen precies op tijd aan. Ze hebben een geweldige service!

Jasmine Sutton

Managing Director

10 feb. 2024

Uitstekende kwaliteit t-shirts, truien & petten. Het hele team is er dol op. Geweldige ervaring om samen te werken met Yael, die ook hielp met het aanpassen van het ontwerp terwijl we weg waren tijdens de kerstvakantie!

Alex Miropolski

Founder & CEO

8 feb. 2024

Geweldige Service Ervaring

Emma Williams

Brand Lead

31 jan. 2024

Veel geweldige items om uit te kiezen, en vriendelijke service.

Eylül Yesilyurt

Human Resources Generalist

30 jan. 2024

Het was een geweldige ervaring om samen te werken met Monday Merch. De kwaliteit van de producten is geweldig. Paulina was heel ondersteunend gedurende het proces, en ze heeft onze merch zo snel mogelijk gemaakt. We kunnen het alleen maar aanraden!

Bernadette Allen

President

25 jan. 2024

Zeer positieve ervaring, snel, efficiënt en erg vriendelijk en meegaand. Zeer aan te bevelen.

Veronika Vosmikova

VP Global Delivery

26 jan. 2024

I'm thrilled to share my positive experience with the provider from whom we purchased merchandise, as well as commend our dedicated account manager, Paulina P.. The products we received were nothing short of amazing, with very good quality. Not only did the delivery arrive promptly, but it even exceeded the expected timeline. Navigating the website was a breeze, thanks to its user-friendly interface. The provider's commitment to top-notch customer care was evident in the excellent quality of service we received. A special note of appreciation goes to our account manager, Paulina. Paulina consistently demonstrated a high level of professionalism and was always readily available to address our queries and concerns. What truly stood out was Paulina's exceptional effort in facilitating an urgent delivery, despite our order experiencing delays. Her dedication and efficiency played a pivotal role in ensuring the success of our project. Overall, we are extremely satisfied with both the products and the outstanding service provided by Paulina and the entire team. I highly recommend their services.

Felix Bowerman

Director

23 jan. 2024

Ik heb hele goede service gehad van Yael die heel responsief is geweest. Ze hebben me op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, van ontwerp tot aan de levering van de items. We zijn erg blij met alles wat we hebben ontvangen, wat van hoge kwaliteit is

Michael Saifoudine

Founder

16 jan. 2024

Geweldige ondersteuning van Yael. Kwaliteit merch voor mijn bureau KLIMB. Ik raad het ten zeerste aan 💯💯💯

Ivana Divić

Head Of Customer Experience

15 jan. 2024

The entire purchasing process was amazing and well-structured. First, I selected the product I wanted to order and had a few open questions. I scheduled a call with the Merch Consultant, Natalia Gonzalez-Ortiz. The 15-minute call was quick, during which I received all the answers and she described the entire purchase process. She was incredibly responsive, easy to talk to, and more than helpful. She replied to all 30 of my messages as soon as possible, providing precise solutions. She even messaged me after the payment because I was short on time and needed to receive my merchandise promptly. She kept me updated at every step of the way, and I am so impressed with the amazing support she provided. Thank you!

Margaret Casey

Workplace Experience Manager

12 jan. 2024

I recently worked with Connor to organize some company branded swag hampers for remote employees. From initial email it was a complete pleasure to deal with Connor as nothing was an issue and the process from order to delivery of hampers was smooth and hassle free considering i am based overseas. I would highly recommend this company and employee and looking forward to working with Connor again. Margaret Electronic Arts Ireland Ltd.

Deborah Derycke

Managementassistent

6 jan. 2024

Geweldige service, coole en hoogwaardige producten! Zeer aan te bevelen!

Denise Cutajar

Hoofd van HR

5 jan. 2024

We hebben Monday Merch meer dan eens gebruikt om cadeaus te versturen naar ons team dat internationaal verspreid is (binnen en buiten Europa) en hun service is TOP! Zeer professioneel, geduldig met onze wijzigingen en verzoeken en leveren op tijd. Ik raad dit bedrijf aan elke werkgever aan die welkomstpakketten of cadeaus naar hun team wil sturen. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Nemanja Aleksic

Head of Creative

1 jan. 2024

Onze aanbeveling voor Monday Merch - Communicatie, productie en levering op zo'n korte termijn was indrukwekkend, ondanks het feit dat we contact met ze opnamen tijdens het hoogtepunt van een druk seizoen.

Vera Solevska

Junior Graphic Designer

20 dec. 2023

We hebben voor ons kantoor branded rugzakken besteld van Monday Merch, en de ervaring die we hadden was erg positief: van productkwaliteit tot uitzonderlijke en soepele ondersteuning gedurende het hele proces!

Sara Petizzi

Event Coordinator

18 dec. 2023

Very helpful, and professional! We've discussed, processed and got the order delivered in a timely manner and the quality is great!

Marijana Kristo

Executive Assistant

13 dec. 2023

Snelle afhandeling voor een spoedbestelling. Ontvangen producten zagen er prachtig uit en maakten ons evenement bijzonder. Gedurende het hele proces geweldige communicatie met het team. Zou het aanbevelen!

Jekaterina Miezite

Full Stack Developer

11 dec. 2023

Bedrijfsmerch besteld van Monday Merch. Zeer eenvoudig bestelproces, geweldige communicatie en snelle levering. Aanbevolen!

Ruth Whitehouse

Senior Community Manager

7 dec. 2023

Moest een bestelling plaatsen met een zeer strakke deadline en het team was heel attent op onze behoeften - stuurde heel snel mock-up ontwerpen en had de bestelling binnen de deadline bij ons. Geweldige producten, geweldige klantenservice!

Jonas Menesklou

CEO and Co-Founder

6 dec. 2023

Geweldige spullen en ondersteuning

Ramona Szilveszter

Business Consultant

30 nov. 2023

I am delighted to share my positive experience with Monday Merch, and I couldn't be more pleased with the outstanding service and high-quality products they offer. From the moment I explored their website, the user-friendly interface made my shopping experience seamless. The range and quality of merchandise available exceeded my expectations, and I was particularly impressed with the attention to detail in the products received. I must highlight the exceptional customer service provided by Paulina. Her dedication to ensuring customer satisfaction was evident throughout our interaction. Paulina's helpful and customer-oriented approach made the entire process enjoyable and stress-free. I wholeheartedly recommend Monday Merch to anyone seeking top-notch products and excellent service. Their commitment to customer satisfaction, coupled with a diverse and high-quality product range, sets them apart in the industry. Kudos to the entire team, and special thanks to Paulina for making my experience memorable. I look forward to future purchases with confidence!

Jessica Anhalt

Executive Assistant

29 nov. 2023

Geweldige producten en snelle levering! :)

Maja Tepeh

Senior Brand Manager

28 nov. 2023

Geweldige klantenservice en geleverd zoals beloofd. Zal zeker weer bestellen, onze klanten waren verrukt van de goodie bags.

Josefin Lindelöw

Marketing & Communications

27 nov. 2023

Erg tevreden met zowel de service als de producten!! Snel, servicegericht en goede kwaliteit!!

Kasha Shillington

Director - Europe

24 nov. 2023

Bedankt Monday Merch - we hadden een geweldige ervaring met jullie bedrijf (wat helaas tegenwoordig te zeldzaam is!). We hadden met spoed 1000 branded merch van hoge kwaliteit nodig voor een budget en nadat we 's avonds om een offerte vroegen, was ik verrast de volgende ochtend al een persoonlijk telefoontje van Marlene - Merch Consultant, te ontvangen. We wilden naar een aantal opties kijken en we waren verbaasd over hoe vriendelijk, simpel en snel Marlene reageerde op alles. Alles was echt naadloos en van hoge kwaliteit... en kwam zelfs VÓÓR onze deadline aan! We zullen zeker weer gebruikmaken van Monday Merch. Marlene maakte onze ervaring zo makkelijk - ze beantwoordde al onze vragen met prompte en vooruitdenkende reacties. Monday Merch levert duidelijk hun klantenbelofte door heel snel te reageren op vragen met een toegewijde manager. Over het algemeen wisselen we van leveranciers of zoeken we andere oplossingen omdat het koopproces zo moeilijk wordt gemaakt, gebrek aan functionaliteit heeft of je tijd verliest om je situatie uit te leggen aan weer een andere manager aan de telefoon. Monday Merch heeft het concept van 'klantenservice' duidelijk begrepen en een bedrijf opgericht dat levert. Dus enorme kudos voor Monday Merch – ik kan jullie (en Marlene :)) niet genoeg aanbevelen. CocoCoast en andere merken die we ondersteunen zullen zeker in de nabije toekomst weer bestellen

Damien Sweeney

Senior Marketing Manager

23 nov. 2023

Samengewerkt met Connor met het bestellen van merch voor een conferentie. Het proces was heel soepel en makkelijk, de merch was van topkwaliteit en ze hebben een hoop duurzame opties. Zou het zeer aanbevelen.

Isidora Nikolic

Communications and Brand Specialist

23 nov. 2023

We hadden een fantastische ervaring met het samenwerken met Monday Merch. Vanaf het begin was onze communicatie naadloos en elk detail dat we bespraken werd met precisie uitgevoerd. Het niveau van de service was uitzonderlijk en het hele proces verliep soepel. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen!

Leon Buijsman

Managing Director

22 nov. 2023

Goede service, goede producten.

Ariadna Romans

21 nov. 2023

Het was heel leuk en makkelijk om samen te werken met Monday Merch, en de duurzaamheid van hun gerecyclede canvas is een erg sterk punt om voor hen te kiezen :)

Yessica Mans

Visual Designer

17 nov. 2023

Geweldige service, snelle reacties, goede kwaliteit van de producten!

Lisa Speidel

Marketing Management

13 nov. 2023

Heel leuk welkomstpakket. Super communicatie. Alle wensen worden hier vervuld! Ik kan het alleen maar aanbevelen. De verzending naar Duitsland verliep ook perfect

Jacqueline Mcintyre

Office Manager

13 nov. 2023

Een geweldige ervaring om met Connor te werken. Hun aftersales service is net zo uitstekend als hun presales service. Ik zou Monday Merch van harte aanbevelen! Bedankt voor alles, Connor.

Daan Westerhuis

Internationale Marketing Leider

11 nov. 2023

Goede producten, geweldige service, snelle afhandeling. Ik raad aan om met Monday Merch te werken!

Anders Reeves

Founder

10 nov. 2023

Geweldige producten, uitstekende klantenondersteuning en betrouwbare levertijden. Aanbevolen.

Elena Gandini

Projectmanager

3 nov. 2023

Uitstekende kwaliteit en uitmuntende service door Natalia :)

Anne-Laure Maladira

Zelfstandige Ondernemer

29 okt. 2023

Professionele service en de mensen zijn erg aardig om mee te werken! Ik heb t-shirts, petten, flessen besteld - de kwaliteit is erg goed en niet te duur ik raad aan ;-)

Viktoria Weber

Brand Strategy

28 okt. 2023

Geweldige klantenservice en verbazingwekkende producten van hoge kwaliteit. Zal opnieuw bestellen.

Daniel Bender