Klantbeoordeling

Closure

Hoe we Closurehebben geholpen met hun merch-project.

Sanne Scheltinga

People & Culture

at Closure

"Wide assortment of goodies to make a fun merch pack! Also good service and communication"

"Wide assortment of goodies to make a fun merch pack! Also good service and communication"

Meer Reviews

Sebas Ropers

Commissaris van Ontwikkeling

25 jun. 2024

Monday Merch gebruikt voor een project met zeer korte termijn. Ze waren snel met reageren en zeer behulpzaam bij het realiseren van mijn plannen. Met een makkelijk te bereiken klantenagent, geweldige klantenbegeleiding, snelle levering, en hoge kwaliteit producten, namen ze al mijn zorgen over de merchandise weg. Ik zou ze zeker aanraden te gebruiken!

Isa Alves

Communicatie & Ondersteuning

20 jun. 2024

Geweldige ervaring met MondayMerch.com! Hun klantenservice was top en de productkwaliteit was onberispelijk. Zeer aan te bevelen!

Courtney Sherwin

Senior Demand Generation Manager

19 jun. 2024

Monday Merch was geweldig! Geweldige selectie aan producten en zeer communicatief over de voortgang van de order. We hebben merch besteld om weg te geven op een zakelijke professionele conferentie en kregen veel complimenten. We zullen zeker nog eens bij hen bestellen!

Steven Heylen

Senior Klantpartner

19 jun. 2024

altijd erg blij om samen te werken met Monday Merch. Kwalitatieve merch, op tijd geleverd en binnen de verwachtingen.

Sahil Jhamb

Bureau Partner

19 jun. 2024

Geweldige merch, snelle levertijd en geweldige service.

Regina Csillag

Werving & Cultuur Medewerker

17 jun. 2024

Geweldige service! Het was de tweede keer dat we bij Monday Merch bestelden, en we konden niet blijer zijn met de service die zij bieden! Altijd vasthoudend aan de deadlines, super aardige klantenservice en redelijke prijzen. Kan het zeker aanbevelen! Speciale dank aan Lili voor haar vriendelijkheid!

Marriette Ruw

Manager Werkplekoperaties

16 jun. 2024

Geweldige service

Cristian López

Cristian López

9 jun. 2024

Dit is de tweede keer werken met Monday Merch en zoals altijd zijn de klantenondersteuning en de kwaliteit en het drukwerk van het product top. Er is altijd veel ondersteuning, opties en opvolging wat het proces sneller en naadloos maakt. Ik raad het ten zeerste aan.

Peter de Jong

Algemeen Directeur

2 jun. 2024

We hebben wat sportshirts voor ons team bedrukt. Heel goede ervaring!

Mitch Richards

Stafchef

22 mei 2024

Geweldige klantbeleving - geweldige selectie van producten - zal zeker weer gebruik maken van Monday Merch.

Delia Arce de las Heras

Design Medewerker

15 jun. 2024

Dit is mijn tweede keer dat ik Monday Merch gebruik voor een merch evenement, en ik ben onder de indruk. Niet alleen is de kwaliteit geweldig, maar hun klantenservice is ook fantastisch! Ze hebben aan onze verzoeken voldaan, zelfs met ons krappe budget en tijdgevoelige bestelling. Ik zou ze zeker aanbevelen en ga weer bestellen!

Gemma Taylor

Global Learning & Ontwikkelingsmanager

13 mei 2024

Monday Merch was geweldig om mee te handelen. We hadden voornamelijk te maken met Connor, die vanaf het begin onze wereldwijde behoeften begreep en verschillende opties voor de inhoud van 'swag packs' verstuurde voor onze teams op meer dan 15 wereldwijde locaties. We hadden eerder moeite met het vinden van een wereldwijde leverancier die hoogwaardige inhoud naar al onze benodigde locaties kon verzenden. Het hele proces van begin tot eind was makkelijk & snel. Connor, het verpakkingsteam en financiën waren geweldig om mee te werken en beantwoordden onze vragen gedurende het proces. Monday Merch ondersteunde ons ook met extra items (leiderschapsboeken) om in de swag packs te worden opgenomen, ondanks dat we ze lokaal niet zelf konden vinden. Ik zou in de toekomst graag weer met Monday Merch werken voor toekomstige bestellingen. Hun klantenservice is snel & indrukwekkend, en de geschenkdozen en de inhoud zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn goed ontvangen door onze teams!

Chloë Renglet

Management en Juridisch assistent

16 mei 2024

5/5 voor de behulpzaamheid, vriendelijkheid, levertijd, kwaliteit van de producten en reactietijd! Ik raad echt aan om met hen samen te werken. Bedankt Connor en Anja!

Eloise Crowley

Kantoor & Community Manager

12 mei 2024

Team was heel aardig en hielp ons met onze strakke deadline.

Ellis Piva

Bedrijfsmanager

1 mei 2024

Geweldige swag items en personalisatie opties! Ook, uiterst professionele service. Zal zeker weer bestellen!

Marie Baranes

Hoofd Ontwerp

1 mei 2024

Geweldige klantenservice; snelle en behulpzame reacties. De merch werd op tijd geleverd en de kwaliteit is precies zoals omschreven! Ons bedrijf is erg blij met de merch :)

Julia Franco

Marketing Specialist

30 apr. 2024

Ik was erg onder de indruk van de klantenservice bij Monday Merch. Connor, de persoon die ons toegewezen was, reageerde altijd snel op al mijn duizend verzoeken en deed echt zijn best om de merch er precies zo uit te laten zien zoals we voor ogen hadden. Bedankt voor al je inzet en steun. We zijn erg blij met hoe de merch eruit is gekomen. Het allerbeste, Julia

Hannah Knight

Human Resources Manager

30 apr. 2024

Erg transparante prijzen, geweldige kwaliteitsproducten met een enorme variëteit om uit te kiezen, en een super behulpzaam & communicatief team.

David Roll

Retail & Commerce Oplossingsmanager

29 apr. 2024

Geweldig assortiment en klantenservice. Fantastische communicatie gedurende het hele proces en zou het aanbevelen.

Maja Sanchez

Marketing Manager

28 apr. 2024

Geweldige service en zeer snelle levering! Echt blij met de merch die we hebben besteld. De kwaliteit is uitstekend!

Sarah weyman

Directeur, Partnerschapstransformatie EMEA COE

21 apr. 2024

Geweldige service en snelle levering, echt blij met de kwaliteit van de producten en de waarde.

Maxence Millieret

Social Media Directeur

12 apr. 2024

Geweldige producten en geweldige service! Het was een genoegen om met Yael samen te werken!

Oscar Noel Fitzpatrick

Logistiek Medewerker

26 mrt. 2024

Het hele team van Monday Merch heeft uitzonderlijke service geboden tijdens onze samenwerking en heeft levendige merch geproduceerd, van pennen tot notitieboekjes, pins tot sleutelhangers. Het team toonde opmerkelijke flexibiliteit bij het wijzigen van verzendlocaties om aan onze specifieke behoeften te voldoen, wat zorgde voor een naadloze ervaring in verschillende regio's. De kwaliteit van de ontvangen items overtrof onze verwachtingen, we verwachten snel te moeten bijbestellen omdat ze vrij populaire items zullen zijn. Over het algemeen heeft het Monday Merch-team ons diep onder de indruk gemaakt met hun professionaliteit, toewijding aan kwaliteit en vriendelijke benadering. We raden hen ten zeerste aan bij iedereen die op zoek is naar kleurrijke en hoogwaardige merch, ondersteund door uitstekende communicatie en flexibiliteit!

Georg Karigl

Belastingadviseur - carrièrekandidaat

22 mrt. 2024

We zijn erg tevreden met de onboarding boxen, ze zijn echt geweldig uitgekomen! dank aan het Monday Merch team, die het hele proces heel makkelijk hebben gemaakt. De ontwerpen waren bijna perfect bij de eerste poging en we vonden de manier waarop Monday Merch ons hierbij ondersteunde echt leuk. De service was echt geweldig en ik kreeg altijd heel snel antwoorden op mijn vragen (speciale dank aan Paulina Pirc!). De producten zijn echt van hoge kwaliteit en maken een goede indruk. 10/10 aanbevolen!

Gisella Perlingieri

Wereldwijde Strategie & Operaties

21 mrt. 2024

Ik heb onlangs samengewerkt met Monday Merch voor custom merch voor een bedrijfsevenement van ~50 ppl. Hun service was onberispelijk, met aandachtige klantenzorg en het leveren van producten van hoge kwaliteit op tijd (+ het aanbieden van verschillende opties voor producten en ontwerp!). Ik raad ze ten zeerste aan voor hun professionalisme en top-notch merchandise!

Kateryna Kyrychenko

Evenementenmanager

14 mrt. 2024

Echte professionals werken hier. Ik heb altijd snel een reactie en uitstekende service ontvangen. De productkwaliteit is onberispelijk. Speciale dank aan Manager Connor, het was een genoegen om met je te werken.

Johanna Feimanis

Evenementenmanager

7 mrt. 2024

Grote selectie van producten, super vriendelijk en responsief en ze zijn eager om te helpen met verzoeken. De persoonlijke hulp die ik ontving was zeker een groot pluspunt. Grote shoutout naar Connor voor het helpen met onze bestelling!

Felippe Nardi

Oprichter

7 mrt. 2024

Ik heb onlangs het genoegen gehad om samen te werken met Monday Merch voor onze merch behoeften, en ik moet zeggen, de ervaring was ronduit fantastisch. Vanaf het begin waren Connor en zijn team ongelooflijk ondersteunend, waardoor wat leek op een ontmoedigende taak volledig beheersbaar werd. Hun toewijding om het proces van het beheren van merch te vergemakkelijken, bleek bij elke stap. Monday Merch leverde niet alleen uitzonderlijke ontwerpen die in lijn waren met onze visie, maar zorgde er ook voor dat alle producten van topkwaliteit waren. Het team voldeed met gemak aan onze projectdeadlines, wat hun professionaliteit en toewijding aan hun klanten toonde. Het hele proces verliep naadloos, dankzij hun uitstekende service en ondersteuning. Kiezen voor Monday Merch is een van de beste beslissingen geweest voor ons bedrijf. Hun dienstverlening heeft ons niet alleen geholpen bij het krijgen van onze gewenste merch, maar heeft ook een significante rol gespeeld in het versterken van de aanwezigheid van ons merk. Ik beveel Monday Merch van harte aan aan elk bedrijf dat op zoek is naar hoogwaardige, zorgeloze merchandise oplossingen. Een grote dank aan Connor en het hele team voor hun fantastische werk!

Yvonne Kruiswijk

Evenementenmanager

6 mrt. 2024

Perfecte service, snelle levering en geweldige communicatie.

Jolanda Schmidt

Financieel Administratief Medewerkster

6 mrt. 2024

We zijn erg tevreden met de levering van de kerstcadeaus. Het werd snel en mooi verpakt geleverd!

Marina Miller

Communicatiemanager

22 feb. 2024

We hadden een project met een hoge volume en snelle oplevertijd - en ze hebben volledig geleverd met goede kwaliteit en redelijke prijzen! De vertegenwoordiger waarmee we gekoppeld waren was bij elke stap aanwezig, informatief en vriendelijk.

Nathalia Rincon

Verkoopdirecteur

20 feb. 2024

Ik beveel Monday Merch ten zeerste aan, erg goede en gepersonaliseerde service. Snelle reactie en opvolging van leveringen, ook goede producten!

Sindri Már Hannesson

Marketing Director

14 feb. 2024

Super professioneel, deskundig en behulpzaam. Heb nu met hen aan een paar projecten gewerkt - al met al een geweldig merch platform. Zeer aan te bevelen!

Marie-Anne de Bejarry

Global Marketing & Communication Manager

14 feb. 2024

Zeer aanpasbaar, op zoek naar oplossingen, snelle service en resultaten van hoge kwaliteit, in Europa.

Tyra Lopes

Office Manager

13 feb. 2024

Blij om mijn positieve ervaring te delen met Monday Merch. We waren blij met de snelle levering, kwaliteit van merch en de geweldige hulp van Natalia. Ik kijk ernaar uit om weer bij hen te bestellen!

Keren Frydman

Head of Creative & Brand Design

11 feb. 2024

Ik had een geweldige ervaring met het 'Monday Merch' team. De producten kwamen precies op tijd aan. Ze hebben een geweldige service!

Jasmine Sutton

Managing Director

10 feb. 2024

Uitstekende kwaliteit t-shirts, truien & petten. Het hele team is er dol op. Geweldige ervaring om samen te werken met Yael, die ook hielp met het aanpassen van het ontwerp terwijl we weg waren tijdens de kerstvakantie!

Alex Miropolski

Founder & CEO

8 feb. 2024

Geweldige Service Ervaring

Emma Williams

Brand Lead

31 jan. 2024

Veel geweldige items om uit te kiezen, en vriendelijke service.

Eylül Yesilyurt

Human Resources Generalist

30 jan. 2024

Het was een geweldige ervaring om samen te werken met Monday Merch. De kwaliteit van de producten is geweldig. Paulina was heel ondersteunend gedurende het proces, en ze heeft onze merch zo snel mogelijk gemaakt. We kunnen het alleen maar aanraden!

Bernadette Allen

President

25 jan. 2024

Zeer positieve ervaring, snel, efficiënt en erg vriendelijk en meegaand. Zeer aan te bevelen.

Veronika Vosmikova

VP Global Delivery

26 jan. 2024

I'm thrilled to share my positive experience with the provider from whom we purchased merchandise, as well as commend our dedicated account manager, Paulina P.. The products we received were nothing short of amazing, with very good quality. Not only did the delivery arrive promptly, but it even exceeded the expected timeline. Navigating the website was a breeze, thanks to its user-friendly interface. The provider's commitment to top-notch customer care was evident in the excellent quality of service we received. A special note of appreciation goes to our account manager, Paulina. Paulina consistently demonstrated a high level of professionalism and was always readily available to address our queries and concerns. What truly stood out was Paulina's exceptional effort in facilitating an urgent delivery, despite our order experiencing delays. Her dedication and efficiency played a pivotal role in ensuring the success of our project. Overall, we are extremely satisfied with both the products and the outstanding service provided by Paulina and the entire team. I highly recommend their services.

Felix Bowerman

Director

23 jan. 2024

Ik heb hele goede service gehad van Yael die heel responsief is geweest. Ze hebben me op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, van ontwerp tot aan de levering van de items. We zijn erg blij met alles wat we hebben ontvangen, wat van hoge kwaliteit is

Michael Saifoudine

Founder

16 jan. 2024

Geweldige ondersteuning van Yael. Kwaliteit merch voor mijn bureau KLIMB. Ik raad het ten zeerste aan 💯💯💯

Ivana Divić

Head Of Customer Experience

15 jan. 2024

The entire purchasing process was amazing and well-structured. First, I selected the product I wanted to order and had a few open questions. I scheduled a call with the Merch Consultant, Natalia Gonzalez-Ortiz. The 15-minute call was quick, during which I received all the answers and she described the entire purchase process. She was incredibly responsive, easy to talk to, and more than helpful. She replied to all 30 of my messages as soon as possible, providing precise solutions. She even messaged me after the payment because I was short on time and needed to receive my merchandise promptly. She kept me updated at every step of the way, and I am so impressed with the amazing support she provided. Thank you!

Margaret Casey

Workplace Experience Manager

12 jan. 2024

I recently worked with Connor to organize some company branded swag hampers for remote employees. From initial email it was a complete pleasure to deal with Connor as nothing was an issue and the process from order to delivery of hampers was smooth and hassle free considering i am based overseas. I would highly recommend this company and employee and looking forward to working with Connor again. Margaret Electronic Arts Ireland Ltd.

Deborah Derycke

Managementassistent

6 jan. 2024

Geweldige service, coole en hoogwaardige producten! Zeer aan te bevelen!

Denise Cutajar

Hoofd van HR

5 jan. 2024

We hebben Monday Merch meer dan eens gebruikt om cadeaus te versturen naar ons team dat internationaal verspreid is (binnen en buiten Europa) en hun service is TOP! Zeer professioneel, geduldig met onze wijzigingen en verzoeken en leveren op tijd. Ik raad dit bedrijf aan elke werkgever aan die welkomstpakketten of cadeaus naar hun team wil sturen. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Nemanja Aleksic

Head of Creative

1 jan. 2024

Onze aanbeveling voor Monday Merch - Communicatie, productie en levering op zo'n korte termijn was indrukwekkend, ondanks het feit dat we contact met ze opnamen tijdens het hoogtepunt van een druk seizoen.

Vera Solevska

Junior Graphic Designer

20 dec. 2023

We hebben voor ons kantoor branded rugzakken besteld van Monday Merch, en de ervaring die we hadden was erg positief: van productkwaliteit tot uitzonderlijke en soepele ondersteuning gedurende het hele proces!

Sara Petizzi

Event Coordinator

18 dec. 2023

Very helpful, and professional! We've discussed, processed and got the order delivered in a timely manner and the quality is great!

Marijana Kristo

Executive Assistant

13 dec. 2023

Snelle afhandeling voor een spoedbestelling. Ontvangen producten zagen er prachtig uit en maakten ons evenement bijzonder. Gedurende het hele proces geweldige communicatie met het team. Zou het aanbevelen!

Jekaterina Miezite

Full Stack Developer

11 dec. 2023

Bedrijfsmerch besteld van Monday Merch. Zeer eenvoudig bestelproces, geweldige communicatie en snelle levering. Aanbevolen!

Ruth Whitehouse

Senior Community Manager

7 dec. 2023

Moest een bestelling plaatsen met een zeer strakke deadline en het team was heel attent op onze behoeften - stuurde heel snel mock-up ontwerpen en had de bestelling binnen de deadline bij ons. Geweldige producten, geweldige klantenservice!

Jonas Menesklou

CEO and Co-Founder

6 dec. 2023

Geweldige spullen en ondersteuning

Ramona Szilveszter

Business Consultant

30 nov. 2023

I am delighted to share my positive experience with Monday Merch, and I couldn't be more pleased with the outstanding service and high-quality products they offer. From the moment I explored their website, the user-friendly interface made my shopping experience seamless. The range and quality of merchandise available exceeded my expectations, and I was particularly impressed with the attention to detail in the products received. I must highlight the exceptional customer service provided by Paulina. Her dedication to ensuring customer satisfaction was evident throughout our interaction. Paulina's helpful and customer-oriented approach made the entire process enjoyable and stress-free. I wholeheartedly recommend Monday Merch to anyone seeking top-notch products and excellent service. Their commitment to customer satisfaction, coupled with a diverse and high-quality product range, sets them apart in the industry. Kudos to the entire team, and special thanks to Paulina for making my experience memorable. I look forward to future purchases with confidence!